PORTO OG FRAKT

 

PORTO

Fast porto for pakker innland er kr 69,- og blir lagt til i kassen.

Det er selvfølgelig ingen porto på e-bøker.

 

 

LEVERING

ANDERSENS BOKHANDEL bruker Bring/Posten Norge til å sende fysiske varene til deg. Bestillinger blir sendt neste arbeidsdag. Leveringstiden er normalt 3-5 arbeidsdager. Forsendelsen finnes i postkassen eller må hentes på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Beskjed om at pakken er til avhenting sendes på e-post og/eller på SMS.

Som regel sender vi fysiske varene kun innen Norge, inkludert Svalbard. Fraktgebyr er det samme for alle disse destinasjonene.

Hvis du ønsker deg levering til utlandet, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller send oss en e-post: hei@andersensbokhandel.com. Til utlandet kommer ekstra porto i tillegg og, noen ganger, toll og/eller mva.

 

 

NEDLASTING AV E-BØKER

Du kan kjøpe, laste ned og lese e-bøker uansett hvor du er i verden.

Du kjøper e-bøker på den samme måten som fysiske varer. Når kjøpet er fullført mottar du en melding til epostadressen du oppgav ved betaling. Meldingen inneholder en link til å laste ned filene med e-boken din. E-boken kommer i ePub format.

For å få tilgang til e-boken din må du ha et leseprogram på telefon, nettbrett, lesebrett eller datamaskin. Programvaren er gratis og blir levert av enhetens produsent.

En e-bok er personlig og kan benyttes på maksimalt 5 ulike enheter. Det er en begrensning på maksimalt 5 nedlastinger og gyldighet på 1 år.
Ønsker du tilgang utover dette, bør du laste ned boken og lagre den lokalt på en enhet.

Når du laster ned en e-bok blir den knyttet til deg personlig og kan ikke angres/returneres. Defekte e-bøker blir naturligvis erstattet eller kreditert. Ta kontakt med oss på hei@andersensbokhandel.com.

E-bøkene er vernet etter lov om opphavsrett til åndsverk mv. (ÅNDSVERKLOVEN).
Uten uttrykkelig samtykke er eksemplarfremstilling, for eksempel ved ulovlig fildeling, og annen kopiering ikke tillatt med mindre det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatnings- og straffeansvar i henhold til ÅNDSVERKLOVEN.