PERSONOPPLYSNINGER

ANDERSENS BOKHANDEL er ansvarlig for personopplysningene du oppgir ved kjøp på www.andersensbokhandel.com.

Vi samler inn følgende opplysninger: navn, adresse, postnummer, poststed, e-postadresse og telefonnummer, ordrehistorie, ønskeliste, kryptert passord. Opplysningene er nødvendige for å kunne selge og sende varene til rett leveringsadresse, faktura til rette vedkommende, og for å kontakte deg hvis det skulle være behov for det. I forbindelse med salg av e-bøker er opplysningene beholdt for å beskytte opphavsrettene. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et grunnlag for slik utlevering for at ordren din blir utført. Vi benytter oss av følgende databehandlere for å fullføre bestillingen din:

WooCommerce – for drift av nettbutikken www.andersensbokhandel.com,
Epubeum – for kryptering og kopisperring av e-bøker,
ForlagssentralenAS, Bring – for utsendelse av varer du har bestilt på www.andersensbokhandel.com,
Klarna, PayPal og Vipps – for håndtering av betaling,
Fiken – for regnskapsføring.

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. De slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt, som f. eks. plikt til å føre regnskap. Regnskapsopplysninger beholdes etter til enhver tid gjeldende lovverk om regnskap, pr i dag 10 år.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene dine. Du kan også når som helst endre dine opplysninger ved å logge inn på din profil på www.andersensbokhandel.com. Mottar du nyhetsbrev, melder du deg enklest av ved å følge linken nederst i hvert brev.

Mer om rettighetene dine finnes på Datatilsynets nettside www.datatilsynet.no

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger i ANDERSENS BOKHANDEL, ta kontakt med oss på hei@andersensbokhandel.com